wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Baranina z pomidorami 25 min


 


Przepis na Baranina z pomidorami 25 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Baranina z pomidorami 25 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
80 dag baraniny z ko¶ci±
np. mostka
łopatki lub karczku
4 dag tłuszczu
1 łyżka m±ki
1-2 łyżki koncentratu pomidorowego lub 25 dag pomidorów
1 duże kwa¶ne jabłko
1 łyżka siekanej natki pietruszki
sól
cukier i ocet do smaku

Przepis :

Mięso oddzielić od ko¶ci, pokroić na kawałki. Rozgrzać w szybkowarze tłuszcz, zasmażyć na nim na rumiano m±kę wlać 2 szklanki wody, włożyć mięso, posolić. Zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. W tym czasie pomidory pokroić w kosteczkę, jabłka obrać, oczy¶cić z gniazd nasiennych i też pokroić w kosteczkę. Otworzyć szybkowar, włożyć jabłka i pomidory i zamkn±ć ponownie. Ogrzewać 5 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po zakończeniu gotowania wyj±ć mięso, sos zmiksować i doprawić sol±, cukrem i octem do smaku. Polać mięso sosem i posypać natk± pietruszki.


Super przepis na Baranina z pomidorami 25 min
-> Przepisy kulinarne