wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Baranina z rzodkwi± 25 min


 


Przepis na Baranina z rzodkwi± 25 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Baranina z rzodkwi± 25 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
50 dag baraniny z łopatki lub mostka
4 ¶redniej wielko¶ci rzodkwie lub rzepy
2 z±bki czosnku
1 cebula
4 dag tłuszczu
1 łyżeczka m±ki
2-3 łyżeczki przyprawy do zup w płynie
1 łyżka zieleniny
sól
pieprz
cukier i przyprawa "Jarzynka" do smaku

Przepis :

Baraninę pokroić na małe kawałki, obrumienić w szybkowarze na połowie tłuszczu. Posolić dodać oczyszczon± i pokrojon± cebulę i czosnek, wlać szklankę wody. Zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 10 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po tym czasie szybkowar otworzyć, wkroić w cienkich plasterkach rzodkiew. Ponownie zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 15 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po ugotowaniu doprawić zrobion± na pozostałym tłuszczu zasmażk±, cukrem, pieprzem i przyprawami, zagotować. Przed podaniem posypać zielenin±.


Super przepis na Baranina z rzodkwi± 25 min
-> Przepisy kulinarne