wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE W PAPRYCE


 


Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE W PAPRYCE :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE W PAPRYCE

Składniki :

60 dag wołowiny bez kości (zrazowa, pieczeń)
20 dag strąków zielonej papryki
30 dag pomidorów
10 dag cebuli
sól
ostra sproszkowana papryka
4 łyżki umytej, drobno posiekanej bazylii z estragonem

Przepis :

Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w plastry, zbić tłuczkiem, formując małe okrągłe bitki o średnicy 5-6 cm. Bitki ułożyć w rondlu, oprószyć ostrą papryką, podlać 3 łyżkami wrzącej wody. Przykryć, dusić na małym ogniu. Po kilku minutach dodać obraną, opłukaną i drobno pokrajaną cebulę. Paprykę i pomidory umyć. Paprykę oczyścić z nasion, opłukać, pokrajać w makaronik, dodać do mięsa. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, pokrajać i dodać takie do duszącej się potrawy. Gdy pomidory całkowicie się rozgotują, potrawa powinna być gotowa. Sprawdzić smak, ewentualnie dodać nieco soli i ostrej papryki. Wyłożyć na ogrzaną salaterkę, posypać posiekaną zieleniną. Podawać z dodatkiem ugotowanego na sypko ryżu (1 łyżka na porcję) i surówek.


Super przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE W PAPRYCE
-> Przepisy kulinarne