wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE Z PIECZARKAMI


 


Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE Z PIECZARKAMI :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE Z PIECZARKAMI

Składniki :

60 dag wołowiny bez kości (zrazowa, pieczeń)
20 dag pieczarek
15 dag cebuli
1 ząbek czosnku
1 łyżka oleju lub oliwy
2 łyżki umytej, drobno posiekanej naci pietruszki
sól
pieprz

Przepis :

Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w plastry, zbić tłuczkiem, opiec na grillu lub na patelni do smażenia bez tłuszczu, lekko rumieniąc. Posolić, oprószyć pieprzem, przełożyć do rondla, skropić wrzącą wodą, ďdusić pod przykryciem na małym ogniu. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, dodać do duszącego się mięsa, wkładając jednocześnie drobno posiekany czosnek. Pieczarki umyć, oczyścić, pokrajać, od razu wsypać do wrzącej wody. Gdy się zagotują, odcedzić i razem z oliwą dodać do miękkiego mięsa. Posolić i dusić jeszcze kilka minut. Gotową potrawę wyłożyć na ogrzany półmisek, posypać pietruszką. Podawać z ziemniakami pieczonymi (1-2 szt. na porcję) i z surówką z zielonej sałaty lub cykorii.


Super przepis na BITKI WOŁOWE DUSZONE Z PIECZARKAMI
-> Przepisy kulinarne