wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Brzoskwinie nadziewane


 


Przepis na Brzoskwinie nadziewane :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Brzoskwinie nadziewane

Składniki :

Kuchnia włoska
4 dojrzałe brzoskwinie
50 g masła
50 g migdałów
50 g cukru
30 rozdrobnionych słodkich migdałów
7 kieliszków wina muskat
1 łyżka kakao
1 żółtko

Przepis :

Migdały sparzyć, zdjąć skórki i wysuszyć w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180"C. Brzoskwinie umyć, przekroić na pół (bez zdejmowania skórki) i usunąć pestki. Wydrążyć część miąższu i zachować go do nadzienia. Gorzkie i słodkie migdały posiekać, zmieszać z miąższem brzoskwiń, łyżką cukru, kakao i żółtkiem. Połówki brzoskwiń umieścić w rynience posmarowanej masłem, wypełnić nadzieniem, położyć na wierzchu wiórki masła, skropić winem i posypać resztą cukru. Zapiekać około 35 minut w piekarniku w temperaturze 200"C. Nadziewane brzoskwinie mogą być spożywane na gorąco lub ostudzone.


Super przepis na Brzoskwinie nadziewane
-> Przepisy kulinarne