wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Cynadry po francusku 30 min


 


Przepis na Cynadry po francusku 30 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Cynadry po francusku 30 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
50 dag cynadrów wołowych, 2 łyżki oleju lub innego tłuszczu. 1 cebula, 1 łyżka koncentratu pomidorowego, 1 łyżka m±ki, 0,5 szklanki białego wytrawnego wina lub, zastępczo, tyleż wody z octem winnym, 25 dag pieczarek, 0,5 szklanki wody; sól i pieprz do smaku

Przepis :

Cynadry nadkroić, przez godzinę moczyć w wodzie, a następnie wodę odlać, a cynadry obgotować w nowej wodzie. Pokroić na do¶ć duże kawałki i obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu. Wrzucić oczyszczon± i pokrojon± cebulę oraz m±kę, wymieszać, wlać nieco wody z winem (zastępczo zamiast wina można dać wodę z octem winnym). Posolić i popieprzyć, włożyć koncentrat pomidorowy i oczyszczone pokrojone pieczarki, wlać resztę wina i wody. Szybkowar przez cały czas znajduje się na ogniu. Teraz szybkowar zamkn±ć i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po tym czasie szybkowar otworzyć i potrawę gotować jeszcze 10 minut przy zdjętej pokrywie.


Super przepis na Cynadry po francusku 30 min
-> Przepisy kulinarne