wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Frytura mieszana po włosku


 


Przepis na Frytura mieszana po włosku :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Frytura mieszana po włosku

Składniki :

Kuchnia włoska
200 g grasicy cielęcej, rdzenia kręgowego i móżdżku
100 g wątroby
100 g kiełbasy
100 g krokietów z mielonego mięsa kurzego
4 jagnięce kotlety
2 bulwy włoskiego kopru
2 karczochy
12 plasterków cukini
4 plasterki bakłażana
4 kwiaty dyni
100 g borowików
2 jabłka
100 g makaronu z grysiku
100 g ciasteczek z gorzkich migdałów
200 g mąki
4 jajka
200 g tartej bułki
50 g masła
1 szklanka mleka
2 szklanki oliwy z oliwek
sól

Przepis :

Wszystkie składniki frytury podzielić na porcje i tuż przed smażeniem panierować w mące, jajkach i tartej bułce, a następnie smażyć lekko na oliwie i maśle. Włoski koper i karczochy należy przed panierowaniem i smażeniem ugotować i odsączyć. Ciastka z gorzkich migdałów moczyć w mleku, aż zmiękną, wycisnąć płyn i przygotować do smażenia tak jak inne produkty. Czas smażenia poszczególnych składników nie jest jednakowy. Najlepiej jest dobrać składniki według czasu potrzebnego na smażenie i smażyć w dwóch naczyniach równocześnie. Usmażone składniki wykładać na bibułę w celu odsączenia tłuszczu, posolić i podawać na stół.


Super przepis na Frytura mieszana po włosku
-> Przepisy kulinarne