wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Gdański kwas imbirowy


 


Przepis na Gdański kwas imbirowy :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Gdański kwas imbirowy

Składniki :

6 I wody
2 5 dag korzeni imbiru
1 kg suszonego razowego chleba
75 dag cukru
2 dag drożdży

Przepis :

Połowę ilości wody zagotować, wrzątkiem zalać suszony chleb i zostawić tak na 10 godz. Do emaliowanego garnka wsypać rozdrobniony korzeń imbiru (nie należy go mleć), zalać resztą zimnej wody i gotować na słabym ogniu przez 1 godz. Płyny przecedzić, połączyć, wsypać cukier i podgrzewać, aż całkowicie się rozpuści. Ostudzić do temperatury 30C, dodać roztarte drożdże, przelać do glinianego garnka lub emaliowanego wiadra i odstawić w ciepłe miejsce na 2-3 doby. Po tym czasie przecedzić, wlać do szczelnie zamykanych butelek. Przechowywać w chłodnym miejscu.


Super przepis na Gdański kwas imbirowy
-> Przepisy kulinarne