wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Gulasz wieprzowy po węgiersku 25 min


 


Przepis na Gulasz wieprzowy po węgiersku 25 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Gulasz wieprzowy po węgiersku 25 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
50 dag wieprzowiny bez ko¶ci
(może być z czę¶ci przedniej)
25 dag kapusty kiszonej
5 dag tłuszczu
1 cebula
2 łyżeczki m±ki
1 z±bek czosnku
papryka mielona i sól do smaku

Przepis :

Mięso pokroić na małe kawałki, obtoczyć w m±ce i obrumienić na mocno rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu. Wrzucić oczyszczon± i pokrojon± cebulę i też zrumienić. Dodać drobno posiekan± kiszon± kapustę, wlać wody tyle, by pokryła zawarto¶ć szybkowaru, zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 25 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru doprawić reszt± m±ki, sol±, papryk± i roztartym czosnkiem.


Super przepis na Gulasz wieprzowy po węgiersku 25 min
-> Przepisy kulinarne