wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Gulasz wołowy


 


Przepis na Gulasz wołowy :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Gulasz wołowy

Składniki :

Kuchnia chilijska
1/2 kg wołowiny pokrajanej w kostkę
2 łyżki masła
1 mała posiekana cebula
1/2 łyżeczki papryki
2 ziemniaki obrane pokrajane w kostkę
1/2 łyżeczki soli
1/4 łyżeczki pieprzu
1 szklanka pokrajanej w kostkę cukini lub kabaczka
1/4 szklanki zielonego groszku
1/4 szklanki łuskanej młodej kukurydzy lub marchewki
2 szklanki gorącej wody

Przepis :

1. Mięso, cebulę i paprykę smażyć do zrumienienia na mocno rozgrzanym maśle. 2. Dodać ziemniaki, smażyć dalej przez 10 min., kilkakrotnie mieszając, 3. Dodać ryż, cukinię lub kabaczek, zielony groszek, kukurydzę lub marchewkę, wlać wodę, zmniejszyć płomień i gotować na małym ogniu przez godzinę, aż mięso będzie miękkie. Zamieszać kilka razy. 4. Doprawić solą i pieprzem do smaku. 5. Roztrzepane żółtko włożyć do gorącej, głębokiej salaterki lub wazy. Powoli wlewać gulasz, stale mieszając 6. Podawać natychmiast z sałatką z pomidorów lub surówką z ostrym sosem. Proporcje dla 4 - 5 osób


Super przepis na Gulasz wołowy
-> Przepisy kulinarne