wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Kanapki 1


 


Przepis na Kanapki 1 :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Kanapki 1

Składniki :

Świeża bułka (40 dag)
10 dag masła
10 dag kiełbasy (nie suchej)
10 dag kiszki pasztetowej
2-3 korniszony (ogórek kwaszony)
2 jaja
łyżka musztardy
sól
pieprz
kilka listków sałaty (naci pietruszki)

Przepis :

Skórkę z bułki otrzeć na tarce, oba końce bułki odciąć, a z pozostałej czźści środkowej, długości ok. 20 cm, usunąę miąższ wykrawając go nożem. Jaja ugotowane na twardo obraę, oddzielię żółtka od białek. Kiełbasź, korniszony lub obrany ze skórki ogórek, białka i 1/4 miąższu wybranego z bułki posiekaę. Masło utrzeę z musztardą, kiszką pasztetową, żółtkami i posiekanym miąższem bułki. Roztartą masę wymieszać z pozostałymi posiekanymi składnikami, dodać pieprz, posolić i nałożyć do wydrążonej bułki, dość silnie upychając, aby masa dokładnie wypełniła jej wnętrze. Zawinąć w pergamin lub serwetę i pozostawić w chłodzie do zastygnięcia. Przed podaniem pokrajać w poprzek na kanapki grubości ok. 0,5 cm. Podawać na oddzielnej tacy lub półmisku, przybrane listkami sałaty lub naci pietruszki.


Super przepis na Kanapki 1
-> Przepisy kulinarne