wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Pieczeń barania z kapust± włosk± 35 min


 


Przepis na Pieczeń barania z kapust± włosk± 35 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Pieczeń barania z kapust± włosk± 35 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
70 dag baraniny bez ko¶ci z udĽca
1 główka kapusty włoskiej
6 dag tłuszczu
1 płaska łyżeczka kminku
1 z±bek czosnku
1 łyżka m±ki; sól
pieprz
ocet i cukier do smaku

Przepis :

Mięso mocno pobić tłuczkiem, natrzeć rozgniecionym z sol± czosnkiem, oprószyć m±k± i zrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu. Wsypać m±kę, zasmażyć, wlać 1 szklankę wody i zamkn±ć szybkowar. Ogrzewać 27-30 minut. W tym czasie oczy¶cić kapustę i pokroić j± poprzez gł±b na tyle cz±stek, na ile porcji będzie dzielone mięso. Szybkowar otworzyć, włożyć cz±stki kapusty, wsypać kminek i szybkowar zamkn±ć ponownie. Ogrzewać 5-8 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego (tak by w sumie był pełny czas przewidziany na uduszenie mięsa). Po zakończeniu duszenia mięso pokroić na porcje w poprzek włókien, ułożyć na półmisku, przekładaj±c cz±stkami kapusty. Sos przyprawić do smaku sol±, cukrem i octem, polać mięso z kapust±. Podawać gor±ce.


Super przepis na Pieczeń barania z kapust± włosk± 35 min
-> Przepisy kulinarne