wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Pieczeń wołowa nadziewana 60 min


 


Przepis na Pieczeń wołowa nadziewana 60 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Pieczeń wołowa nadziewana 60 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
80 dag wołowiny bez ko¶ci
4 dag smalcu
1 łyżka m±ki; 0,5 szklanki wody
Farsz:
15 dag łopatki wieprzowej
2,5 czerstwej kajzerki
0,5 szklanki mleka
2 cebule
2 łyżki ¶mietany
2 jaja; sól
pieprz i zielenina do smaku

Przepis :

Wołowinę lekko rozbić, naci±ć w 2 miejscach. Przygotować farsz. zemleć w maszynce mięso wieprzowe wraz z namoczon± i potem odci¶nięt± z mleka bułk±, dodać 1 zrumienion± cebulę, posiekan± zieleninę, posolić i popieprzyć. Do nacięć w wołowinie włożyć przygotowany farsz oraz cz±stki ugotowanych na twardo jajek. Mocno zwin±ć i osznurować, po czym oprószyć sol± i m±k± i obrumienić w szybkowarze na rozgrzanym tłuszczu. Wlać wodę, włożyć drug± pokrojon± i zrumienion± cebulę, zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 60 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. Uwaga. Trzeba zaznaczyć, że jaja podczas długiego ogrzewania trac± na warto¶ci odżywczej, można więc nie dawać ich do tej potrawy, jednak efekt wizualny i smakowy będzie wtedy gorszy.


Super przepis na Pieczeń wołowa nadziewana 60 min
-> Przepisy kulinarne