wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiaj± znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę ¶wietna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania staj± się bardziej efektywne.
Korzystaj±c z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczno¶ci otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukuj± sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Pieczeń wołowa po huzarsku 55 min


 


Przepis na Pieczeń wołowa po huzarsku 55 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy m±czne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przek±ski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Pieczeń wołowa po huzarsku 55 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
60 dag wołowiny bez ko¶ci
6 dag tłuszczu
1 łyżka m±ki
sól do smaku
0,5 szklanki wody
Farsz:
2 duże cebule
4 łyżki tartego chleba lub tartej bułki
3 dag masła
sól i pieprz do smaku

Przepis :

Mięso mocno pobić tłuczkiem, obsypać sol± i m±k±, po czym zrumienić w szybkowarze naokoło na rozgrzanym mocno tłuszczu. Wlać wodę, zamkn±ć szybkowar i ogrzewać 45 minut od momentu przekroczenia progu ci¶nienia wewnętrznego. W tym czasie przygotować farsz. utrzeć tarty chleb z masłem i start± na tarce o drobnych oczkach cebul±, a także z sol± i pieprzem. Wołowinę wyj±ć z szybkowaru, położyć na desce dla wygodniejszego krojenia i poprzekrawać nieco sko¶nie w poprzek włókna na bardzo cienkie plastry, z których co drugi będzie niecałkiem dokrojony. W te niedokrojone do końca przecięcia wkładać farsz i plastry mięsa dociskać do siebie, tworz±c porcje. Powkładać je do szybkowaru i dusić jeszcze przez 10 minut bez hermetycznego zamykania. Przed podaniem sos podprawić m±k± i zagotować.


Super przepis na Pieczeń wołowa po huzarsku 55 min
-> Przepisy kulinarne