wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na SUKIYAKI PO POLSKU


 


Przepis na SUKIYAKI PO POLSKU :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na SUKIYAKI PO POLSKU

Składniki :

Przepis w naszej kuchni;

1/2 kg Iekko zamrożonej
zrazówki lub polędwicy
2 łyżki oleju jadalnego
2 małe cebule pokrajane w cienkie plasterki
1 szklanka pieczarek pokrajanych w paski
2 młode jasne łodygi selera
1/4 kg szpinaku pokrajanego w szerokie paski
2 dymki pokrajane w paski lub szczypiorek
1/4 pęczki ugotowanego makaronu "nitki"

Sos:
3/4 szklanki rosołu lub wody
2 łyżki przyprawy meggi
2 łyżki cukru

Przepis :

1. Mięso pokrajać w paski. 2. Wszystkie składniki oprócz makaronu, ułożyć na talerzu. 3. W małym naczyniu rozmieszać rosół lub wodę z maggi i cukrem. 4. Mięso zrumienić ze wszystkich stron na mocno rozgrzanym oleju. 5. Do mięsa wiać połowę przygotowanego, sosu. 6. Na tej, samej patelni dusić obok wołowiny cebulę i seler ? na małym ogniu przez 3 min., mieszając dwa razy. 7. Wlać pozostały sos, dodać pieczarki i szpinak, dusić przez 3 min. Zamieszać 2-3 razy. 8. Dodać dymkę lub szczypiorek, i wymieszane wszystkie produkty dusić przez minutę. 9. Na gorący półmisek wyłożyć mięso z jarzynami obok i ugotowanego makaronu. 10. Podawać natychmiast. Proporcje dla 4-5 osób


Super przepis na SUKIYAKI PO POLSKU
-> Przepisy kulinarne