wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Wołowina po marynarsku


 


Przepis na Wołowina po marynarsku :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Wołowina po marynarsku

Składniki :

40 dag wołowiny krzyżowej
3 duże cebule
6-7 średniej wielkości ziemniaków
10 dag słoniny lub tłustego boczku
2 szklanki rosołu (ewentualnie z kostki)
sól
pieprz
musztarda
margaryna do smażenia

Przepis :

Plastry mięsa zbić dokładnie tłuczkiem, z obu stron posmarować musztardą i obsmażyć na rozgrzanej margarynie. Ziemniaki obrać, umyć i pokrajać w talarki. Cebulę obrać i pokrajać w ósemki. Wysmarować tłuszczem naczynie żaroodporne i układać warstwami ziemniaki z cebulą oraz mięso, każdą warstwę oprószając lekko solą i pieprzem. Wlać rosół i pokrajaną, przysmażoną słoninę. Naczynie przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiekać 30-40 min. Podawać w tym samym naczyniu.


Super przepis na Wołowina po marynarsku
-> Przepisy kulinarne