wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na WYWAR II ? Do potraw chińskich


 


Przepis na WYWAR II ? Do potraw chińskich :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na WYWAR II ? Do potraw chińskich

Składniki :

szyjka, skrzydełka i grzbiet kury
1/2 kg kości wieprzowych
pieprz do smaku (dowolnie)
1/2 łyżeczki soli
1/2 małej cebuli
1/2 małej marchewki
1/4 średniego selera
21/2 l wody
2 plasterki świeżego imbiru lub ľ łyżeczki imbiru w proszku
1 łyżeczka; "Jarzynki", "Vegety" lub glutasoli

Przepis :

Części kury i kości wieprzowe włożyć do dużego garnka, zalać wodą, gotować na średnim ogniu 5 min; zebrać szumowiny, dodać warzywa i świeży imbir (imbir w proszku dodać z przyprawą), przykryć, gotować na małym ogniu przez godzinę i 15 min, wystudzić. Zebrać tłuszcz, dodać "Jarzynki" lub "Vegety" (imbir w proszku), gotować 3 min. Używać do przyrządzania chińskich potraw, przede wszystkim zup. Po wystudzeniu przechowywać w zamkniętym słoiku w lodówce lub zamrażalniku. Proporcje: na około 1 1/2 I


Super przepis na WYWAR II ? Do potraw chińskich
-> Przepisy kulinarne