wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Wywar z włoszczyzny do zup jarskich


 


Przepis na Wywar z włoszczyzny do zup jarskich :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Wywar z włoszczyzny do zup jarskich

Składniki :

Pęczek włoszczyzny,
sól,
ziele angielskie,
ewentualnie cukier

Przepis :

Umyte, oczyszczane i opłukane warzywa pokrajać na części, cebulę zrumienić na rozgrzanej płycie, włożyć wszystko do gorącej wody (2,5 litra), dodać przyprawy i gotować do miękkości. Następnie przecedzić, powstały wywar wykorzystać do sporządzania zup oraz sosów. Ugotowaną włoszczyznę można zużyć do niektórych zup, zmniejszając ilość warzyw mających stanowić zasadniczy składnik zupy. Zależnie od rodzaju zupy można z włoszczyzny usunąć cebulę lub kapustę. Niekiedy do wywaru dodaje się suszone grzyby.


Super przepis na Wywar z włoszczyzny do zup jarskich
-> Przepisy kulinarne