wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Zając po francusku 35 min


 


Przepis na Zając po francusku 35 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Zając po francusku 35 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
Przodek i podróbki 1 zająca
15 dag chudego boczku wędzonego
3 duże cebule
5 dag tłuszczu
1 łyżka mąki
5-6 ziaren jałowca
1 listek laurowy
1 płaska łyżeczka słodkiej papryki mielonej (kto lubi może dodać trochę ostrej)
2 kieliszki czerwonego wina ; siekana natka pietruszki
sól do smaku; 0
5 szklanki wody

Przepis :

Mięso zająca obrać dokładnie z błon i porąbać na nieduże kawałki, podroby pokroić. Rozgrzać w szybkowarze tłuszcz obrumienić na nim mięso z podrobami, wrzucić pokrojony w słupki boczek i w grubą kostkę cebulę, wlać wodę. Szybkowar zamknąć i ogrzewać 35 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po tym czasie szybkowar otworzyć, potrawę posolić, dodać zgniecione ziarna jałowca, listek laurowy, paprykę i wino, posypać mąką i kilka razy zagotować. Przed podaniem posypać natką pietruszki. Podawać z ryżem, kaszką krakowską lub potłuczonymi kartoflami.


Super przepis na Zając po francusku 35 min
-> Przepisy kulinarne