wyszukiwarka

https://www.szukarki.pl to strona internetowa z 98 najpopularniejszymi wyszukiwarkami.
Szukarki ułatwiają znajdywanie : informacji , filmów , grafik , muzyki , produktów , programów , i wiele więcej.
Użytkownik Szukarek wybiera wyszukiwarkę z której chce skorzystać , wpisuje w formularzu wyszukiwania to co chce wyszukać i klika szukaj lub naciska enter.
To naprawdę świetna inicjatywa, jaka oszczędza czas oraz sprawia, iż poszukiwania stają się bardziej efektywne.
Korzystając z tej strony online możecie sprawdzić rezultaty z Google , Allegro, Wikipedii, Ebay , Amazon i wielu innych bez konieczności otwierania kilku kart.
To spore uproszczenie, szczególnie dla tych, co często przeszukują sieć.


humor

forum wielotematyczne


Przepis na Zajęczy gulasz z przodka i podrobów 25 min


 


Przepis na Zajęczy gulasz z przodka i podrobów 25 min :




Przepisy na Ciasta
Przepisy na Desery
Przepisy na Drób
Przepisy na Dziczyznę
Przepisy na Inne mięso
Przepisy na Napoje
Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
Przepisy na Potrawy mleczne
Przepisy na Potrawy z grzybów
Przepisy na Potrawy z jaj
Przepisy na Przekąski
Przepisy na Ryby i owoce morza
Przepisy na Sałatki
Przepisy na Sosy
Przepisy na Wieprzowinę
Przepisy na Wołowinę
Przepisy na Zupy

Przepis na Zajęczy gulasz z przodka i podrobów 25 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
Przodek i podroby z 1 zająca
15 dag parówek lub kiełbasy
3 duże cebule
6 dag tłuszczu
1 łyżkę mąki
0,5 szklanki śmietany
5-6 ziaren jałowca; siekana natka pietruszki i sól do smaku 1 szklanka wody

Przepis :

Mięso skruszałego zająca obrać dokładnie z błon, pokroić razem z podrobami na niewielkie kawałki. Rozgrzać w szybkowarze tłuszcz, podrumienić na nim mięso z podrobami, włożyć oczyszczoną i pokrojoną cebulę i też razem podsmażyć do lekkiego zrumienienia. Dodać pokrojone w grube plastry parówki (jeśli kiełbasa, to w kostkę). Posolić, dodać rozgnieciony jałowiec, wlać wodę. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 25 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru wymieszać z połączoną z mąką śmietaną. Przed podaniem posypać natką pietruszki.


Super przepis na Zajęczy gulasz z przodka i podrobów 25 min
-> Przepisy kulinarne